ТЕРНОПІЛЛЯ - УЧАСНИК БУКОВИНСЬКОГО ТУРИСТИЧНОГО ЯРМАРКУ

Департамент інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації спільно із представниками туристичного бізнесу нашої області представили вітчизняний турпродукт на Х Буковинській туристичній ярмарці.

25 квітня на площі Пресвятої Марії в Чернівцях відбувся Х Буковинський туристичний ярмарок, що знаменує відкриття літнього туристичного сезону та має на меті популяризацію відпочинку на теренах екологічно-чистих територій Західної України, підвищення якості обслуговування туристів, ознайомлення з національним колоритом краю.
Цього року, увага була приділена розвитку сільського зеленого та активного туризму. Було представлено туристичні можливості національного природного парку “Вижницький”, виставку-продаж спортивного та туристичного інвентаря. Участь в туристичному ярмарку взяли більше 50 туристичних фірм. Також свої туристичні принади демонстрували колеги з Тернопільщини, Волинні, Львівщини і Румунії.
Тернопілля представило атракційні можливості активних видів туризму а також санаторно-курортний потенціал нашого краю.
В рамках ярмарки народні майстри пропонували оглянути та придбати свої вироби, а кулінари влаштували справжнє свято буковинської кухні.
Під час ярмарку кожен відвідувач знайшов для себе потрібну інформацію про відпочинок в Україні, мав змогу покататися на кареті, взяти участь у майстер-класах.

 

Останнє редагування 05.05.2015

Поширити