ВІТАЄМО З ДНЕМ ТУРИЗМУ!

glob copyШановні працівники туристичної сфери!

Вітаємо з Всесвітнім Днем туризму та Днем туризму в Україні – святом усіх, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок
Туризм, який останнім часом набув широкого розвитку – це ціла сфера життя, що охоплює мільйони людей, різні галузі економіки, екологію та виробництво, сприяє пожвавленню міжрегіональних, міжнародних обмінів та людських контактів.
Тернопільщина, з її унікальним геополітичним розташуванням багата історико-культурними пам’ятками, неповторними краєвидами та унікальними архітектурними комплексами. А також спадщиною різних етносів, які віками формували оригінальну полікультурну ауру, привітними і щирими людьми. Отож, наш край має всі умови для розвитку туристичної індустрії.
Знаємо, що основні здобутки туристичної галузі ще попереду. Треба багато і наполегливо працювати, аби туризм впевненіше піднявся на ноги, набув більшого динамізму у своєму розвитку, як вигідний бізнес для підприємців та цікаві пригоди для туристів.
Тернопільська земля варта того, щоб глибше відкрити перед світом свої унікальні природні багатства, самобутність своєї історії, культури, народних звичаїв і традицій.
Зі святом вас, шановні працівники сфери туризму, тернополяни, гості і шанувальники мандрів!
Міцного вам здоров’я, щастя, успіхів, та особистого добробуту. Цікавих вам і незабутніх подорожей!

З повагою

заступник директора департаменту - начальник управління
розвитку туристичної інфраструктури
департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму
Тернопільської обласної державної адміністрації,
депутат Тернопільської обласної ради

НАЗАР ЯВОРСЬКИЙ