КОНКУРС ЛІДЕРІВ АКТИВНОГО ТА ЕКОЛОГІЧНОГО ТУРИЗМУ УКРАЇНИ

KonkursВизначити кращих представників активного туризму а також сприяти розвитку та популяризації даного сегменту, ось що має на меті Українська асоціація активного та екологічного туризму, асоціація журналістів «Туристичний прес-клуб України» та журнал «Міжнародний туризм».

Українська асоціація активного та екологічного туризму, асоціація журналістів «Туристичний прес-клуб України» та журнал «Міжнародний туризм» запрошує до участі в першому Національному конкурсі лідерів активного та екологічного туризму України
Мета конкурсу:
виявлення і відзначення кращих представників сфери активного туризму і відпочинку, підвищення якості надання послуг даної сфери, популяризація активних видів туризму та відпочинку, а також підтримка ініціатив у даному сегменті туризму в Україні.
Переможці конкурсу нагороджуються спеціальними відзнаками.
Щоб взяти участь, потрібно подати коротку заявку довільної форми на адресу організаторів Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з темою «Конкурс», де вказати:
- назву номінанта
- хто її подає (особу або організацію)
- на яку номінацію (один учасник допускається максимум до участі в трьох номінаціях)
Терміни:
- прийом заявок на участь у конкурсі та формування Оргкомітетом остаточного списку номінантів - до 15 лютого 2015р.
- церемонія нагородження відбудеться 26 березня 2015 року в рамках туристичної виставки UITT-2015.
Положення про конкурс та деталі участі на сайті Української асоціації активного та екологічного туризму за посиланням http://uaeta.org/ua/news/121