СПОРТИВНО-РОЗВАЖАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС «SAVICH-PARK»

--1024x595Розвиток туристичної інфраструктури має надзвичайно позитивний вплив на збільшення кількості туристів. На Тернопіллі це розуміють і саме цьому питанню приділяється велика увага державних органів та приватного бізнесу.


В області щорічно зростає кількість закладів сервісного обслуговування туристів. У кожному районі нашої області є взірцеві заклади харчування, проживання та сервісного обслуговування. Тепер і м. Тернопіль може похвалитися незвичним розважальним центром, що буде на втіху місцевим жителям та гостям міста, а для туристичних підприємств - ще одним додатком до розважальних програм.
Нещодавно у пресі повідомлялося про відкриття спортивно-розважального комплексу «Savich-Park» на вул. Тарнавського, який з радістю може приймати всіх шанувальників зимового відпочинку. Лижі, сноуборди та сноутюб – ось такий набір для усіх, хто бажає відчути смак зими.
За словами організаторів у минулому сезоні 2013-2014 рр. спільними зусиллями інвесторів, міської ради, працівників гірськолижної школи «Екстрім» був обладнаний і встановлений новий сучасний підйомник для лижників і сноубордистів. А в цьому сезоні 2014-2015 рр. встановлені електричні стовпи та прожектори для освітлення трас під час вечірнього катання. Проведений інтернет, та встановлена веб камера, з допомогою якої наші відвічувачі мають можливість переглядати онлайн відео-потік, тих подій які відбуваються на схилах.
Детальніше про СРК «Savich-Park» на http://savich-park.te.ua/