ДІТИ ХЕРСОНЩИНИ СВЯТКУЮТЬ НА ТЕРНОПІЛЛІ

rizdvo dityyВідповідно до угоди про співробітництво у сфері туристично-рекреаційної галузі між департаментом розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської обласної державної адміністрації та управлінням туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації департамент забезпечує реалізацію програми обміну дітей Тернопльщини та Херсонщини.

 

 

Відповідно до угоди про співробітництво у сфері туристично-рекреаційної галузі між департаментом розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської обласної державної адміністрації та управлінням туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації департамент забезпечує реалізацію програми обміну дітей Тернопльщини та Херсонщини.

Організацією прийому делегації займається туроператор «РІД-ТУР» (керівник Іванна Романська)
Діти з півдня України в основному представляють творчі колективи Скадовського району. Метою їх приїзду до нас є бажання познайомити тернополян з різдвяними пісенними та танцювальними традиціями свого краю. В свою чергу для гостей підготовлено цікаву насичену програму, що передбачає презентацію туристичних можливостей Тернопілля, Львова і Карпат.