СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ

P2022019

В рамках співпраці із Тернопільським національним педагогічним університетом ім В.Гнатюка, зокрема з географічним факультетом, група студентів проходять практику в департаменті розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації.


В понеділок, 2 лютого заступник директора департаменту – начальник управління розвитку туристичної інфраструктури Назар Яворський зустрівся із студентами – магістрантами вишу. У ході бесіди він ознайомив студентів із структурою департаменту та його діяльністю, розповів про тенденції розвитку туризму у Тернопільській області та перспективи туристичної галузі, зазначивши при цьому, що туризм є важливим чинником соціально-економічного розвитку регіону на сучасному етапі. Територія області забезпечена природними та історико-культурними туристичними ресурсами, які взаємовигідно поєднані між собою. Туристичні ресурси Тернопільської області є різноманітні за видовим складом, їх територіальна диференціація неоднорідна, часто такі ресурси віддаленні від основних шляхів сполучення поселеннях, що ускладнює доступ туристів до них. Також стримуючим фактором використання багатьох ресурсів є недостатня кількість інформації, яка про них надається широкому колу населення. Відповідно завданнями департаменту на сьогодні є, завдяки спільним зусиллям громадськості, бізнесу, науки та державних органів, на основі зібраної інформації щодо туристичних можливостей області, розробити та якісно представити на Всеукраїнському та міжнародних рівнях туристичні продукти Тернопілля.
«Враховуючи Ваш інтелектуальний потенціал, креативність, інноваційність, запрошуємо Вас запропонувати своє бачення щодо розвитку туристичної індустрії регіону, а також долучитись до підготовки каталогу туристичних ресурсів Тернопільщини та запропонувати нові підходи до формування цікавих та конкурентоздатних туристичних продуктів.» - зазначив начальник управління Назар Яворський.

P2022021P2022020P2022018