СЕРВІС «ТУРИСТИЧНА БІРЖА ПРАЦІ»

UITT birzha_truda_uaТрадиційно наприкінці березня 2015 року в МВЦ відбудеться найважливіша та наймасштабніша подія туристичної галузі України виставка UITT «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм».

UITT вісімнадцятий рік поспіль є лідуючим бізнес - майданчиком. Протягом трьох днів стане живим епіцентром переговорів, зустрічей, обміну думками та пропозиціями, збере під одним дахом перших осіб, професіоналів туристичного ринку національного та міжнародного рівня.
Восени 2014 ми організували канал прямої комунікації між роботодавцями та здобувачами ринку подорожей і туризму - «Біржу праці» на міжнародному турсалоні UITM. Цей досвід виявився досить успішним: за три дні турсалону на «Біржі» з'явилося близько 100 резюме і більше 40 вакансій для фахівців ринку подорожей і туризму. У 2015 році сервіс «Туристична біржа праці» розширює функції і виходить за рамки трьох днів березневої виставки UITT 2015.
Вже сьогодні ви можете заповнити електронну форму, і ваша вакансія чи резюме стануть доступними всім представникам туристичної галузі, які відвідують сайт виставки. А 25-27 березня, під час найбільшої виставки туристичного ринку України, наша онлайн-біржа «вийде в люди».
Детальніше http://www.uitt-kiev.com/ukr/birga