UITT-2015 «УКРАЇНА – ПОДОРОЖІ ТА ТУРИЗМ»

Uitt-2015 036

Завершилась основна туристична подія весни - міжнародна виставка Uitt-2015. Тернопілля брало активну участь в роботі виставки та зустрічах передбачених програмою заходу.

25-27 березня 2015 року у м. Київ відбулась 21 Міжнародна туристична виставка Uitt «Україна – Подорожі та туризм».
Як і щороку зустріч провідних туристичних операторів проходила на виставкових площах Міжнародного виставкового центру.
Тернопілля вдало використало свій шанс побувати на цьому заході та представити нові туристичні продукти а також туристичний потенціал краю. Після проведення департаментом розвитку інфраструктури, транспорту та туризму робочих зустрічей в районах області, до участі у виставці зголосилось чимало представників туристичного бізнесу регіону. До огляду на виставковому стенді «Тернопілля» пропонувалися заклади Кременецького району (Центр вільного часу «Панорама», Кременецько-Почаївський ДІАЗ, Національний природний парк «Кременецькі гори»), Бучацького р-ну (База відпочинку «Над Стрипою»), Збаразького р-ну (Національний заповідник «Замки Тернопілля»), Заліщицького р-ну (Туристичний комплекс «МішиН Сіті»), друкована продукція великої кількості суб’єктів туристичної діяльності а також різноманітні видання туристичного спрямування. На нашому стенді було представлено чи не найбільше інформації за всю історію Тернопілля у виставковій діяльності.
Виставка повністю підтвердила свою назву «Україна – Подорожі та туризм» - зазначив заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації Назар Яворський. Цього року великою популярністю користувався саме внутрішній туризм, адже він ще не звіданий українцями та істотно дешевший від закордонного – сказав він.
За три дні роботи виставки на стенді побувало більше 800 відвідувачів, які цікавились новинками туристичного сервісу області.
Найпопулярнішим були матеріали від закладів розміщення «Панорама», «Над Стрипою» та «МішиН Сіті». Усі відпочинкові центри пропонували активний та сімейний відпочинок на будь-який смак та будь-який гаманець.
Пропагуючи нові туристичні продукти, до створення яких ми залучаємо наш туристичний бізнес, ми можемо співпрацювати на партнерських умовах із сусідніми областями – на завершення сказав Назар Яворський.
Виставковий сезон відкрито а далі нові і цікаві заходи.

Uitt-2015 006Uitt-2015 021Uitt-2015 017Uitt-2015 019Uitt-2015 026Uitt-2015 035