ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОГО СЕЗОНУ «МАНДРУЙМО ЗАМКАМИ ТЕРНОПІЛЛЯ»

flayer-zbarazh-Травневі вихідні можна провести з користю для себе та отримати нові відчуття. ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОГО СЕЗОНУ «МАНДРУЙМО ЗАМКАМИ ТЕРНОПІЛЛЯ» відбудеться вже на наступному тижні.


Управління розвитку туристичної інфраструктури Департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації та Національний Заповідник «Замки Тернопілля» запрошує усіх охочих гарно відпочити у славетне місто Збараж. Вже 3 травня 2015 року у Збаразькому замку відбудеться ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОГО СЕЗОНУ «МАНДРУЙМО ЗАМКАМИ ТЕРНОПІЛЛЯ».
Широка програма заходів дасть можливість усім бажаючим вдало відпочити, подивитись на реконструкцію лицарських боїв, переглянути конкурс середньовічних костюмів та ще багато іншого.
В рамках заходу відбудеться ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКА ТУРИСТИЧНА ВИСТАВКА.
До участі у виставці запрошуються представники туристичного бізнесу, які мають власний туристичний продукт та готові його представити для відвідувачів. Ми не забули і про власників інфраструктурних закладів. Усіх запрошуємо до участі у виставці як експонентів.
Участь у виставці безкоштовна, проте кількість місць є обмежена.

Додатково проводиться реєстрація представників ЗМІ на прес-тур, який відбудеться 3 травня 2015 року у рамках Відкриття туристичного сезону. Форма реєстрації тут

https://docs.google.com/forms/d/1Oacx8ILXbKluz0sPnABWtkSHnvXGVxfcqd8bKikD7V8/viewform

Zbaraz pl