КОНКУРС НА РОЗРОБКУ КРАЩОГО ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ

28.05Департамент розвитку інфраструктури, транспорту та туризму обласної державної адміністрації оголошує конкурс на розробку кращого туристичного продукту «Відкрий для себе Тернопільщину».

Департамент розвитку інфраструктури, транспорту та туризму обласної державної адміністрації оголошує конкурс на розробку кращого туристичного продукту «Відкрий для себе Тернопільщину».

Конкурс проводиться на виконання пункту 6.13. заходів Програми розвитку туризму в Тернопільській області на 2013-2015 роки, затвердженої рішенням сесії Тернопільської обласної ради від 31 жовтня 2013 року № 1474 та відповідно до пропозицій Громадської ради, що діє при департаменті з метою визначення інноваційних, цікавих і креативних маршрутів з різних видів туризму, здатних привернути туристів до Тернопілля та створення якісного туристичного продукту, популяризації екскурсійних об'єктів, виховання у населення, в тому числі і молоді, почуття поваги та любові до рідного краю, його історії, культури, природи, звичаїв і традицій його мешканців, розширення світогляду туристів, формування естетичних смаків, задоволення культурно-історичних потреб населення.
Запрошує активних учасників туристичного рух взяти участь у конкурсі.
у додатках Положення про колнкурс (3 сторінки), Анкета-заявка (1 сторінка) та інформаційна довідка (3 сторінки).

-1-2-3 -1 -2 -3-