Блогери відвідали Тернпілля

Прес-конференція та відкриття Фестивалю блогерів відбулось 27 серпня 2016 року в Тернопільській обласній державній адміністрації. До нашого краю з’їхались 20 відомих блогерів зі всієї України, які спеціалізуються на туристичній тематиці. Такий захід проходитиме вперше на Тернопільщині та стане його цікавою новинкою.


Зініціювали та організували Фестиваль Тернопільська ОДА спільно із Тернопільською міською радою, Асоціацією незалежних блогерів та Тернопільським Медіа Центром.
Триватиме захід впродовж 26-29 серпня. В рамках Фестивалю для учасників передбачені екскурсії Тернополем, огляд архітектурних пам’яток та історичних місць, спілкування з лідерами громадської думки.
«Хочу привітати усіх блогерів, які сьогодні відвідали Тернопільщину. Наша державна адміністрація завжди підтримує нові цікаві ініціативи, які мають місце в області. Винятком не став і Фестиваль блогерів. Як відомо, Тернопільщина довгий час залишалась неоціненою, однак саме тут збереглось чимало визначних місць та історичних пам’яток, які є важливими і сприяють розвитку туристичного потенціалу нашого краю. Зокрема 34 замки, найвищий рівниннй водоспад в Україні, унікальні печери Крешталева та Млинки. Цей список можна тільки продовжувати. Сподіваюсь, з вашою допомогою вся Україна зможе побачити наскільки красивою та неповторною є Тернопільська область. Я переконаний, що фестиваль принесе вам масу задоволень та вражень», - наголосив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.
Так, у неділю, 28 серпня, одна із груп здійснить подорож Південною частиною Тернопільської області, відвідає найвідоміші туристичні об’єкти краю: смт.Микулинці, м.Бучач, м.Чортків, м.Теребовля. Інша група учасників поїде на Північ Тернопільської області: м.Збараж, смт.Вишнівець, м.Кременець.
Також, 28 серпня в рамках фестивалю «Вуличний Ринок» майстер-клас проведе відомий український блогер Ігор Бігдан.
Закриття Фестивалю та обмін враженнями відбудеться в останній його день, 29 серпня о 12:00 год. (теплохід «Танцоров»). За результатами відвідин Тернопільщини, кожен учасник представить текстові та фото- роботи, в яких висвітлить свої враження та перспективи розвитку туристичного потенціалу Тернопільщини.

Останнє редагування 02.09.2016

Поширити