Дітковецький фестиваль 1-2 вересня

     #Ternopillya активно працює у напрямку розвитку фестивального руху. В області зявилося багато нових і цікавих фестивалів, які мають реальні шанси завоювати серця туристів.

Одним із нових етнофестивалів є "Дітковецький", який 1-2 вересня 2018 року відбувся у с. Дітківці, Зборівського району. Фестиваль молодий, йому лиш 2 роки але його особливість в тому, що організатором є місцева жителька Марія Маладика за підтримки громади. Велика кількість різних локації та торгових точок зробили фестиваль цікавим для усіх гостей. Дітвора розважалася у дитячій ігровій зоні а також відпочивала на майстер-класах. Дорослі поважно проходжали між торговими рядами та слухали виступи творчих колективів. Гастрономія також була присутня на фестивалі у вигляді гостинних столів для всіх хто завітав у село.
Фестивальні заходи є важливими у житті громад, адже це реальна можливість надати селу нове дихання, закликати туристів для відвідання об'єктів та агросадиб.
     Невеликий досвід Дітковецького фестивалю підтверджує, що людям у селі необхідно дбати про майбутній приріст коштів у бюджеті а при правильному розподілу обов'язків надходження можуть бути значними.

Останнє редагування 06.08.2019

Поширити