Економічний форум Європа-Україна

Темою цьогорічного економічного форуму Європа – Україна, що проходив 4-5 лютого, стали питання продовження реформ та модернізації України в ситуації зміни влади в Києві у результаті президентських та парламентських виборів.

Дебати Форуму Європа-Україна-2020 зосередились на ключових питаннях модернізації та розвитку економічного потенціалу України, можливостей регіонів та співпраці з партнерами з Польщі й інших європейських країн, також розглядалися умови побудови сучасного територіального самоврядування та громадянського суспільства, обговорювались питання безпеки України у системі європейських та глобальних відносин.
Гості форуму – понад 800 учасників із Польщі, України, сусідніх країн та США: представники урядів, політики, дипломати, бізнесу, місцевого самоврядування, європейських інституцій, міжнародних організацій, експерти та аналітики. Делегацію від Тернопільщини очолив голова обласної ради Віктор Овчарук.
Також у рамках форуму відбулася зустріч тернопільської делегації з маршалком Підкарпатського воєводства Владиславом Ортилем.
Обидві сторони підкреслили, що Україна в цілому і Тернопільщина зокрема мають величезний потенціал – виробничий, природний, науково-технічний.
У межах форуму діяв також «Східний виставковий ярмарок», під час якого презентовано різні регіони, серед них і Тернопільщина, стенд якої, до речі, був визнаний найкращим!

 

Детальніше http://www.gazeta1.com/statti/na-forumi-u-zheshuvi-govoryly-pro-ternopilshhynu/?fbclid=IwAR0_OdT1bz8NbRQasC3Twm923rN1U_xMAC291fQ7RlN2oycE-qVkVkVGqN0

Останнє редагування 24.03.2020

Поширити