Перший на Тернопільщині Фестиваль блогерів вже завершився

Прогулянкою на катері завершився фестиваль блогерів, який організовувала Тернопільська обласна державна адміністрація спільно з Тернопільською міською радою, Асоціацією незалежних блогерів та Тернопільським Медіа Центром.


«Я радий бачити вас в Тернопільській області і щасливий від того, що ви побачили наші замки, палаци, пам’ятки, цікаві та по-своєму неповторні місця – все те, що робить Тернопільщину унікальним туристичним краєм. Гадаю, цей фестиваль приніс вам масу нових вражень та задоволення. І хоч він проводиться вперше, однак, переконаний, що не в останнє. Наша Тернопільська адміністрація завжди підтримувала і надалі буде підтримувати подібні ініціативи», - наголосив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.
Впродовж 26 та 27 серпня учасники фестивалю мали змогу відвідати найцікавіші куточки та побачити найвизначніші місця Тернопліьщини. Одна із груп поїхала на Південь області, де були організовані екскурсії в смт.Микулинцях, м.Бучачі, м.Чорткові, м.Теребовлі. Інша – відвідала м.Збараж, смт.Вишнівець та м.Кременець.
«Учасники цього фестивалю набрались виключно позитивних вражень та емоцій від Тернопільського краю. Для них проводили екскурсії, під час яких їм розповідали цікаві історії замків та палаців, також, вони змогли об’їздити багато цікавих місць, побачити важливі історико-архітектурні пам’ятки, познайомитись із новими людьми і зустріти День міста в Тернополі. Вже згодом кожен з учасників представить свої роботи про відвідини Тернопільщини і кожен охочий зможе з ними ознайомитись», - розповідає голова Асоціації незалежних блогерів Ігор Бігдан.

Поширити