ПРЕЗЕНТУЄМО ВЕБ-TERNOPIL*YA

14 січня 2016 року відбулася презентація оновленого туристичного веб-порталу TERNOPIL’YA.


Провів презентацію для представників ЗМІ заступник директора департаменту – начальник управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Назар Яворський. «Управління розвитку туристичної інфраструктури завжди мало свій сайт з напрацьованою базою даних, проте враховуючи вимоги часу, розвинуту систему інтернет-технологій ми розробили туристичний веб-портал області, що охопить всі події в галузі туризму. Адмініструванням оновленого сайту продовжить займатись керівник маркетингової агенції «Прості Рішення» - Юрій Кулик. Офіційна адреса сайту TERNOPIL’YA ternotour.com.ua.
Вгорі сторінки ми розмістили наш логотип та залишили місце для розміщення експрес-інформації. Структурно сайт складається з анонсів (інформація про події де задіяна туристична громадськість області), новин, рубрики життя (події в галузі туризму), фестивалі (інформація про найколоритніші фестивалі області), календаря (відображає усі туристичні події Тернопільської області). Зроблено посилання на наші сторінки в TWITTER, Facebook та Youtube, де також розміщується інформація про туристичні події в області. На сайті є інтерактивна карта для туристів, які планують поїздки по нашій області, тут ви можете обрати найбільш привабливий маршрут з урахуванням тих об’єктів, які ви хочете побачити, є також ряд розроблених та запропонованих туристичних маршрутів. Розділ Міста та райони містить інформацію про привабливі туристичні об’єкти та цікаві події в містах та районах області. Розділ інфраструктура включає інформацію про готелі, ресторанні комплекси, заповідники і природні парки, музеї, туристичні послуги, ТІЦИ. Усі власники готелів, сільських зелених садиб, ресторанних закладів можуть розміщувати свою інформацію у нас на сайті, це є абсолютно безкоштовно. «Ми завжди раді та відкриті до співпраці з суб’єктами туристичного бізнесу», наголосив Назар Яворський.
Після завершення презентації представники преси задавалили свої питання щодо роботи сайту, зокрема, чи передбачається створення мобільного додатку на телефон, чи є в планах покращити саму інфраструктуру та чи співпрацюватиме управління розвитку туристичної інфраструктури з районами та іншими містами області для обміну інформацією.
«Що стосується мобільного додатку, це є досить актуально в наш час. Ми виходитимемо з тих коштів, які будуть спрямовані на фінансування Програми розвитку туризму в Тернопільській області на 2016-2020 роки, тому в перспективі ми розглянемо таку пропозицію. На рахунок покращення інфраструктури, 2016 рік головою облдержадміністрації Степеном Барною оголошено роком інфраструктури. Гостро стоїть питання ремонту доріг та очікується значне фінансування в цій області. В свою чергу з коштів Програми розвитку туризму в Тернопільській області на 2016-2020 роки ми плануємо спільно з РДА та органами місцевого самоврядування покращити та створити нові туристичні стоянки та передати їх «господарю», який доглядатиме за ними. Важливим моментом в даному питанні є розуміння органів місцевого самоврядування, що розвиток туризму, це зокрема, наповнення їхнього бюджету та створення нових об’єктів туристичної інфраструктури. Щодо обміну інформацією, ми завжди готові співпрацювати з усіма хто проявить ініціативу, розміщувати на сайті статті, анонси, інформацію про туристичні об’єкти з фото матеріалами, відео ролики, публікувати матеріали журналістів. Сайт працюватиме та наповнюватиметься інформацією про туристичні події постійно, адже основним завданням, яке перед нами стоїть - це максимально висвітлити туристичні події області та привернути увагу туристів до Тернопілля», зазначив Назар Яворський.

 

Останнє редагування 16.01.2016

Поширити