WORLD TRAVEL SHOW 2018

     З 19 по 21 жовтня у Варшаві відбулася одна з найбільших міжнародних туристичних виставок Європи «World Travel Show 2018».

У туристичному ярмарку взяли участь 502 учасники, з них 206 іноземних учасників, 92 572 м² виставкової площі, 4 виставкові зали, 300 журналістів.Тернопільщину на ній уже втретє презентує відділ туризму ТОДА. Участь Тернопільської області у такому важливому виставковому заході, можлива за умови міжнародних домовленостей та підписаних угод, а також завдяки співпраці багатьох структур області та міста. Україну на World Travel Show представляли також Луцький та Одеський регіони. World Travel Show об'єднує компанії та туристичні офіси, які презентують різноманітні туристичні напрямки. Цього року на виставці представлені: Сполучені Штати Америки, Великобританія, Португалія, Казахстан, Шрі-Ланка, Саксонія, Чеська Республіка, Албанія, Кіпр, Венесуела, Білорусь, Панамa, Мексика та інші країни світу.
На стенді ми презентували  матеріали ТІЦ м. ТЕРНОПІЛЬ, база відпочинку "Над Стрипою", санаторій "Медобори", Туристична Асоціація Тернопілля, НПП "Кременецькі гори", музей "Ретро-кортеж" , а також поліграфічні матеріали відділу туризму облдержадміністрації. Широкий спектр роздаткових матеріалів знайомить відвідувачів з туристичними родзинками області, пропонує туристичні продукти, представляє нові туристичні атракції та розповідає про цікаві заходи.
     Дуже багато відвідувачів приходили щоб згадати місця відвідуванні ними раніше: Кременець, Збараж, Бережани, Чортків, Бучач і файне місто Тернопіль. Для них справжнім здивуванням було дізнатися про інші наші архітектурні та природні пам'ятки, а це можливість запросити нових туристів у гості на Тернопілля. Для плідної співпраці дуже важливо заповнювати виставкову площу учасниками бізнесу, які зможуть якісно розповісти про свій турпродукт та обумовити усі правила співпраці. Ми можемо отримати якісного і багатого туриста тільки якістю послуг, розпочинаючи від презентації і завершуючи організацією його відпочинку
     Надзвичайною прикрасою стенду Тернопільської області є музичний гурт "Любисток" із м.Кременець. Справжній український фолькльор звучав чарівною і збирав багато слухачів.

Останнє редагування 06.08.2019

Поширити