ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ-СЕМІНАР З ОСНОВ ПРОЕКТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

З метою активізації залучення в області вітчизняних та іноземних інвестицій, міжнародної технічної допомоги, розширення можливостей підготовки та проведення інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку 02 листопада 2015 року у приміщенні облдержадміністрації відбувся тренінг-семінар з основ проектної діяльності на тему: «Проектна діяльність у рамках міжнародних програм – важлива складова розвитку регіону».


З метою активізації залучення в області вітчизняних та іноземних інвестицій, міжнародної технічної допомоги, розширення можливостей підготовки та проведення інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку 02 листопада 2015 року у приміщенні облдержадміністрації відбувся тренінг-семінар з основ проектної діяльності на тему: «Проектна діяльність у рамках міжнародних програм – важлива складова розвитку регіону». Участь у тренінгу-семінарі взяли представники структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, міських рад, новоутворених об’єднаних територіальних громад та працівники департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму. Загалом участь у семінарі взяли майже 100 осіб.
Лектор тренінг-семінару Тищенко Марія - к.е.н., доцент кафедри політичної економії обліково-економічних факультетів ДВНЗ «КНЕУ ім. Гетьмана», виконавчий директор НГО «Поруч». Теми лекцій: «Проектна діяльність: від теорії до практики», «Грантові конкурси і проекти: власний досвід».
Працівники департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму взяли участь у семінарі-тренігуз метою, що отримані знання будуть застосовані на практиці при написанні проектів, зокрема для підготовки «Стратегії розвитку туризму в Тернопільській області на 2016-2020 роки», яка представить потужний туристичний потенціал Тернопільської області на наступні роки та виведе Тернопілля на міжнародний туристичний ринок.

Останнє редагування 05.11.2015

Поширити