Версія для друку

РОЗРОБКА СТРАТЕГІЇ

Одним із найважливіших завдань до кінця 2015 року, для туристичної галузі та Департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації, є створення дієвої «Стратегії розвитку туризму Тернопільщини до 2020 року».


Науковий склад ТНЕУ, ТНПУ та працівники Департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації провели перший етап підготовки «Стратегії розвитку туризму Тернопільщини до 2020 року». Наступним етапом є опрацювання наукового доробку та подача свої пропозицій робочою групою до складу якої входять представники провідних турфірм, керівники туристичних компаній та туристична громадськість області. Нам необхідно зробити стратегію дієвою і саме тому зараз приступає до розгляду документа робоча група до складу якої входять практики туристичної галузі – висловився заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації Назар Яворський.
Засідання, де будуть розглянуті пропозиції від учасників робочої групи заплановане на 2 грудня 2015 року після чого будуть опрацьовані всі зауваження та пропозиції, а наступним етапом буде обговорення проекту стратегії на громадській раді при департаменті розвитку інфраструктури, транспорту та туризму. Окрім цього із проектом стратегії можна буде ознайомитись на сайті управління розвитку туристичної інфраструктури.

 

Останнє редагування 30.11.2015

Поширити