СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ ТА ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ

09 грудня в приміщенні облдержадміністрації відбулося спільне засідання робочої групи з розробки «Стратегії розвитку туризму Тернопільської області на 2016-2020 роки» та Громадської ради при департаменті розвитку інфраструктури, транспорту та туризму.


Розпочав засідання Василь Брич - заступник керівника робочої групи, проректор з навчально-педагогічної роботи Тернопільського національного економічного університету, який запропонував членам робочої групи черговий раз розглянути проект Стратегії розвитку туризму Тернопільської області на 2016-2020 роки, висловити свої зауваження та надати пропозиції.
Сергій Гунько голова комісії з питань туризму Громадської ради при департаменті розвитку інфраструктури, транспорту та туризму запропонував розмежувати туристичні дистинації по районах, нанести ці туристичні дистинації на карти та додати до проекту Стратегії, а також нанести на карту туристичні маршрути приорітетних видів туризму. Члени робочої групи довго дискутували, аналізували та розглядали кращі пропозиції щодо вдосконалення проекту Стратегії.
Назар Яворський – заступник керівника робочої групи, заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму підвів підсумки по проведеній роботі щодо написання проекту Стратегії розвитку туризму Тернопільської області на 2016-2020 роки та наголосив, «Сьогодні ми вийшли на завершальний етап, залишилось допрацювати незначні деталі. Завдяки напрацюванням фахівців з ТНЕУ та ТНПУ розроблено якісний стратегічний документ, в якому викладено основні тенденції розвитку області, проаналізовано наші слабкі і сильні сторони, визначено можливості та загрози, які перед нами постають». Робоча група з розроблення Стратегії розвитку туризму Тернопільської області на 2016-2020 роки вирішила схвалити проект Стратегії розвитку туризму Тернопільської області на 2016-2020.
На спільному засіданні робочої групи та Громадської ради також було розглянуто Програму розвитку туризму в Тернопільській області на 2016-2020 роки в основу якої лягли завдання Стратегії.

Поширити