IV Міжнародний інвестиційний форум відбудеться 15-17 травня

Голова обласної державної адміністрації Юрій Чижмарь підписав розпорядження “Про заходи з організації IV Міжнародного інвестиційного форуму та І Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю в м. Тернополі”.

/

Передбачається запросити до Тернополя Президента України, міністрів економіки, регіонального розвитку та будівництва, закордонних справ, культури і туризму України, керівників інших центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій західного регіону.

Також до участі у форумі та виставці будуть запрошені керівники міжнародних організацій та іноземних дипломатичних установ, акредитованих в Україні, дипломатичних установ України за кордоном, офіційні іноземні делегації регіонів країн – партнерів та потенційних партнерів міжрегіонального співробітництва області, підприємства області з іноземним капіталом, потенційні іноземні інвестори, суб’єкти господарювання області – ініціатори комерційних пропозицій.

Розпорядженням передбачається забезпечити інформаційну підтримку проведення Форуму та виставки-фестивалю, забезпечити підготовку та уніфіковане оформлення в друкованому та електронному вигляді реальних пропозицій суб’єктів господарювання області щодо налагодження (розширення) торговельного співробітництва та кооперації з потенційними партнерами з-за кордону, актуальних та реальних для запровадження інвестиційних проектів (пропозицій) підприємств, установ та організацій області, із врахуванням можливості залучення для їх реалізації потенційних іноземних інвесторів тощо.

Під час роботи Форуму має бути забезпечена діяльність „Єдиного консультаційного центру”, організовано інформаційний тур для представників інвестиційних та консалтингових компаній з оглядом інвестиційних ділянок та об’єктів, проведено фотовиставку на тему „Тернопілля – туристичне диво України” та ярмарку народних ремесел та майстер-класів.

Головне управління з питань туризму, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації зобов’язано підвести підсумки та провести нагородження кращих учасників І Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю в м. Тернополі за номінаціями: „Кращий туроператор”, „Кращий заклад розміщення”, „Кращий заклад харчування”, „Кращий бізнес-проект у галузі туризму”, „Кращий санаторно-курортний заклад” та „Кращий розважальний заклад”.

Всі заходи буде проведено для того, аби і IV Міжнародний інвестиційний форум, і І Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль в м. Тернополі були результативними та пройшли на високому організаторському рівні.

/www.oda.te.gov.ua