Визначено номінантів акції „7 чудесних туристичних маршрутів України”

Відбулася нарада при заступнику голови облдержадміністрації Федору Шевчуку з питань проведення в області Всеукраїнської акції „7 чудесних туристичних маршрутів України”.

/

Під час наради начальник головного управління з питань туризму сім’ї , молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Гульовський розповів про проведення обласного конкурсу проектів туристичних маршрутів, в яких взяли участь представники вищих навчальних закладів та туристичних фірм, громадських організацій. На конкурс було подано десять маршрутів, з яких відібрано до участі в акції п’ять.

На нараді цих п’ять маршрутів представив начальник управління з питань туризму головного управління з питань туризму сім’ї , молоді та спорту облдержадміністрації Михайло Лисевич.

Учасники наради, серед яких представники структурних підрозділів облдержадміністрації, туристичних фірм та громадських організацій, схвалили відібрані маршрути, а також висловили свої пропозиції до них, які будуть враховані під час їх представлення для участі у Всеукраїнській акції „7 чудесних туристичних маршрутів України”.

На нараді також вирішено продовжити конкурс з розробки туристичних маршрутів області з метою створення єдиного спільного бренду Тернопілля як привабливого туристичного краю.

Довідково

Акція «7 чудесних туристичних маршрутів України» пройде у кілька етапів. І етап (листопад 2008 - лютий 2009 року) – оголошення початку акції та прийняття пропозицій щодо учасників акції.

ІІ етап (березень-липень 2009 року) - представлення областями своїх номінантів, організація прес-турів. Визначення до 21 фіналіста акції.

ІІІ етап (липень-вересень 2009 року) - визначення 7 переможців акції шляхом експертного та Інтернет-голосування.

27 вересня 2009 року - у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні оголошення переможців всеукраїнської акції «7 чудесних туристичних маршрутів України».

/www.oda.te.gov.ua