«Відкрий Тернопілля» (“Discover Ternopillya”)

Під такою назвою незабаром побачить світ новий туристично-інформаційний довідник про Тернопільщину. Автори ідеї - Міжнародна молодіжна організація AIESEC – запрошують суб’єктів туристичної діяльності регіону, усіх зацікавлених осіб до співпраці у реалізації цього видавничого проекту.

/

За словами керівника проекту «Довідник «Discover Ternopillya» Ольги ЛУЧКИ такий довідник забезпечить жителів та гостей області необхідною інформацією про Тернопіль та Тернопільщину, їхню туристичну інфраструктуру.

Довідник міститиме дані про готелі, транспорт, заклади харчування, розважальні комплекси, театри, музеї, парки та інше. Також у виданні будуть розміщені розклади руху транспорту, довідкові телефони, карти Тернополя, області та інше. Довідник буде виданий на українській та англійській мовах орієнтовно у квітні 2009 року.

Видання «Discover Ternopillya» буде цікавим для туристів, жителів області, представників готельного, ресторанного бізнесу, туристичних фірм, керівників розважальних центрів, інвесторів та інших зацікавлених осіб.

Про переваги участі в проекті та вартість розміщення реклами в туристично-інформаційному довіднику «Відкрий Тернопілля» («Discover Ternopillya») можна дізнатися за наступною інформацією:

Ольга Лучка,

керівник проекту «Довідник «Discover Ternopillya»

+38 096 649 35 43

тел/факс (0352) 259254

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

/Управління з питань туризму ТОДА