Відбулося засідання колегії головного управління з питань туризму сім’ї молоді та спорту облдержадміністрації

16 вересня 2009 року відбулося засідання колегії головного управління з питань туризму сім’ї молоді та спорту, на якому з поміж інших розглядалося питання «Про рекламно-презентаційну діяльність у галузі туризму».

/

Виступаючи перед учасниками зібрання, начальник управління туризму Михайло Лисевич наголосив на важливості взаємодії обласного профільного управління з районними структурними підрозділами та місцевою владою у сфері туризму.


«Ми готові фінансово підтримати цікаві пропозиції районів у питанні популяризації туристично-рекреаційного потенціалу, - наголосив Михайло Лисевич. Але ми також повинні бачити бажання з боку місцевої влади це робити».


Начальник управління туризму поінформував присутніх про проведену роботу, про результати першої Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю, а також розповів про плани управління на майбутнє.


На колегії також було розглянуто підсумки цьогорічного літнього оздоровлення дітей. Зокрема, як зазначалося на зібранні, в області працювали 400 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, з них 368 таборів з денним перебуванням, 16 дитячих закладів праці та відпочинку, 5 санаторіїв, 11 позаміських оздоровчих закладів, 1 наметове містечко.


Під час виступу заступник голови Тернопільської ОДА Федір Шевчук, який взяв участь в роботі колегії, зупинився на питаннях правових аспектів оздоровчої кампанії, її фінансового та медичного забезпечення, санітарно-епідеміологічного благополуччя.


Заступник голови облдержадміністрації також поінформував учасників зібрання про хід обговорення в області проекту Конституції Президента Віктора Ющенка., наголосивши на його важливій ролі для запровадження ефективної моделі державної влади та місцевого самоврядування в Україні.

/Управління з питань туризму ТОДА