Підведено підсумки обласної акції «7 чудесних маршрутів Тернопілля»

13 жовтня 2009 року заступник голови облдержадміністрації Федір Шевчук провів засідання оргкомітету, на якому визначено переможців обласної акції «7 чудесних маршрутів Тернопілля».

/

У акції взяли участь дванадцять маршрутів, які були розроблені та  подані туроператором ПП «Оксамит-КЛ», Державною геологічною службою, Головним управлінням з питань туризму, сім’ї, молоді та спорту з ініціативи Сергія Тарашевського, Гусятинською районною громадською організацією «Всеукраїнська екологічна ліга», викладачем Вищого Тернопільського училища сфери послуг та туризму Ларисою Бабюк та гідом-провідником Юрієм Козорізом, туристичною фірмою ПП «Тіс-Тур», Тернопільською міською громадською організацією «Артвізія».


Маршрут №13 під назвою «Смарагдовий Збруч» запропонований  туристично-краєзнавчою формацією «Тіні Гардаріки», був поданий на конкурс із запізненням, тому участі в голосуванні не брав.


На засіданні оргкомітету було відзначено, що всі дванадцять маршрутів, які були запропоновані на конкурс, гідні ввійти до сімки найкращих. До слова, це підтвердило і саме голосування, під час якого окремі маршрути набрали однакову кількість балів і серед них проводилося додаткове голосування.


Визначення семи кращих маршрутв відбувалося за результатами інтернет-голосування на сайті www.ternotour.com.ua та експертного голосування. У підсумку до 7 чудесних маршрутів Тернопілля увійшли (подано в алфавітному порядку):


1. „Духовні обереги України. Тернопільщина”

2. „Дністровські перегони”

3. „Медобори – Товтри запрошують”

4. „На хвилях Тіраса”

5. „Скарби Подністров’я”

6. „У країну печер і каньйонів”

7. „Чудотворне Тернопілля”


Підбиваючи підсумки акції «7 чудесних маршрутів Тернопілля», заступник голови облдержадміністрації Федір Шевчук дав протокольні доручення серед яких – випустити туристичний путівник, де будуть розміщені всі маршрути - учасники акції, а також провести нагородження переможців акції.

/Управління з питань туризму ТОДА