Курси по підготовці фахівців туристичного супроводу

У зв’язку з проведенням в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, особливої актуальності набуває проблема підготовки фахівців туристичного супроводу (екскурсоводів, гідів-перекладачів).

/

Оскільки, Тернопільщина – одна з найбагатших областей за кількістю екскурсійних об’єктів в Україні, особливо гостро стоїть питання надання туристам якісних екскурсійних послуг. Саме тому, управління з питань туризму обласної державної адміністрації ініціювало проведення курсів по підготовці фахівців туристичного супроводу (екскурсоводів, гідів-перекладачів).


Курси розпочнуться 19 лютого, триватимуть три місяці. На навчання зараховуються слухачі, які мають вищу та незакінчену вищу освіту, а також навики спілкування іноземною мовою (для підготовки гідів-перекладачів).


Слухачі, які успішно закінчать курси, зможуть подати документи в управління з питань туризму для отримання Дозволу на право здійснення туристичного супроводу відповідно до Положення про акредитаційну комісію з видачі дозволів на право здійснення туристичного супроводу, затвердженого розпорядженням голови ОДА від 22.11.2006 року №681, згідно якого серед інших документів, що подаються до Акредитаційної комісії, потрібен документ про фахову освіту.

/Управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації