Відбулася нарада з проблемних питань організації сплавів по Дністровському каньйоні

В управлінні з питань туризму відбулася нарада з представниками туристичних фірм з проблемних питань організації сплавів по Дністровському каньйоні. Відкрила нараду Леся Серетна, заступник начальника управління з питань туризму. Вона зазначила, що питання якісної інфраструктури для туристів під час проведення сплавів є дуже актуальним перед початком туристичного сезону.

/

Присутні детально обговорили маршрути сплавів по Дністру, які проходять по території Тернопільської області. Особливу увагу було приділено облаштуванню причалів, місць стоянок та ночівлі туристів, ремонту під’їзних шляхів.


Підводячи підсумки наради, Леся Серетна зазначила, що управління далі працюватиме в цьому напрямку. Вирішено створити робочу групу, яка складатиметься з представників управління та туристичних фірм, що займаються організацією та проведення сплавів, з метою виїзду та огляду місцевості для облаштування стоянок. Також, заплановано проведення ямкового ремонту під’їзних шляхів та встановлення туристичних вказівників.


/Управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації