20-21 травня в Тернополі відбудеться ІІІ Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян підписав розпорядження про проведення 20-21 травня 2011 року ІІІ Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю в м.Тернополі.

/

Виставка-фестиваль - широкомасштабний проект, основною метою якого є сприяння розвитку туристичного бізнесу як на Тернопільщині так і областей та регіонів України в цілому, показ туристично-рекреаційної привабливості українських Карпат, Галичини, Волині, Поділля, презентація літніх пропозицій відпочинку та оздоровлення, створення умов для інформаційного обміну щодо можливостей туристичних компаній України у рамках прийому туристів-вболівальників під час Євро-2012. Налагодження зв’язків із туристичними організаціями інших регіонів та обмін досвідом під час підготовки концепції розміщення гостей чемпіонату, просування конкурентоспроможного туристичного продукту на зовнішні ринки.


До 15 квітня 2011 року буде розроблено проект заходів з підготовки та проведення ІІІ Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю.

/Управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації