Управління з питань туризму взяло участь у Спеціалізованій виставці «Спорт. Туризм. Мисливство і рибальство – 2011», що відбулася у Харкові 15-18 квітня

Представники управління з питань туризму представили туристичний потенціал Тернопільщини на Спеціалізованій виставці «Спорт. Туризм. Мисливство і рибальство – 2011», яка відбулася у місті Харкові 15-18 квітня.

/

На виставковій експозиції Тернопільської області представлені туристичні путівники по малих історичних містах області, туристичні маршрути та туристичні карти Тернопільщини, путівник-карта подорожі по Дністровському каньйоні, а також рекламно-презентаційна продукція музеїв, заповідників, санаторно-курортних закладів, закладів розміщення та харчування. Велику увагу привернула до себе карта туристично-рекреаційного потенціалу Тернопілля. Відвідувачі із зацікавленням знайомилися з рекламно-презентаційною продукцією про область та обговорювали цінові пропозиції туристичних підприємств, закладів обслуговування туристів.


Особливістю цього виставкового заходу було те, що поруч з пропозиціями по туризму були представлені підприємства, що займаються виготовленням та реалізацією туристичного спорядження.


У рамках Спеціалізованої виставки відбулася культурна програма, метою якої була пропаганда здорового та активного способу життя.


За підрахунками організаторів виставку відвідали близько 10 тисяч осіб. Загалом на стенді «Тернопілля туристичне» було роздано більше 5 000 примірників рекламно-презентаційної продукції про туристичні принади нашої області.


/Управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації