В рамках ІІІ Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання рекламно-інформаційного забезпечення туристично-рекреаційної галузі у рамках проведення «Євро-2012»

Метою заходу було розширення наукових зв’язків пропаганда наукових досягнень в області маркетингу, менеджменту, економіки, фінансів та узагальнення ново-теоретичних і прикладних результатів в сфері туристично-рекреаційної галузі.

/

Співорганізаторами конференції виступили: управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації, Київський національний політехнічний інститут «КПІ», Інститут міжнародної економіки та інформаційних технологій МАУП м. Київ, Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, Ягелонський університет м. Краків (Польща), Державний технічний університет м. Брест (Білорусія), Державний університет м. Барановичі, (Білорусія), Тернопільська обласна організація Українського союзу науково-технічної інтелігенції (ТООУСНТІ).


Учасників Міжнародної науково-практичної конференції привітали представники облдержадміністрації та міської ради. На конференції були присутні гості із навчальних закладів і практики з підприємств туризму із м. Києва, м. Львова, м. Івано-Франківська, м. Запоріжжя, м. Тернополя і Тернопільської області.


На Міжнародній науково-практичної конференції було розглянуто ряд актуальних питань, що стосуються розвитку туристичної галузі, серед яких: науково-методичні напрямки оцінювання природно-рекреаційних ресурсів регіону, державна політика у сфері туризму України, проблеми та перспективи розвитку спеціалізованих видів туризму, використання архітектурних пам’яток та історичних постатей у туристичній діяльності, менеджмент туризму: підготовка фахівців для туристичної галузі у розрізі «Євро-2012», маркетингова підтримка та рекламно-інформаційне забезпечення туристичної галузі, фінансова підтримка туристичної галузі.


Участь в роботі конференції взяли 60 осіб, в тому числі 10 докторів економічних наук, професорів.


За матеріалами конференції виданий збірник, до якого увійшли 72 тези науковців з України та Польщі.

/Управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації