ВІДГУК ПРО ТУРИСТИЧНИЙ МЕДІА-ФОРУМ

07MF-2014На адресу голови Тернопільської обласної державної адміністрації Олега Сиротюка надійшов лист-подяка від асоціації журналів «Туристичний прес-клуб України».


На адресу голови Тернопільської обласної державної адміністрації Олега Сиротюка надійшов лист-подяка від асоціації журналів «Туристичний прес-клуб України».
«Асоціація журналістів «Туристичний прес-клуб України» щиро дякує Вам за високий рівень проведення всеукраїнського медіа-форуму «Тернопільщина туристична – очима журналістів» - написано у листі. «Під час медіа-форуму журналісти змогли познайомитись з найпривабливішими туристичними об’єктами Тернопільщини: побачити чудові пам’ятки архітектури XVII-XIX століття, познайомитись з релігійними святинями області, відвідати чудові замки, насолодитись природними чудесами регіону, відчути західноукраїнську гостинність у кожному селищі та містечку» - вказується у зверненні. У підсумку подяки віце-президент асоціації Олена Зеленко зазначає, що проведення медіа-форуму сприяє збільшенню туристичного потоку туристів з різних куточків україни тдо Тернопільської області.
Ми віримо що асоціація журналістів «Туристичний прес-клуб України» завжди готові підтримувати подібні проекти і сподіваємось на взаємовигідну співпрацю.