100 КРАЩИХ ТОВАРІВ УКРАЇНИ

logo 100_krashih_tovarivЗ 2002 року в Україні проводиться Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) - «100 кращих товарів України».

З 2002 року в Україні проводиться Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) - «100 кращих товарів України».

Щорічний конкурс «100 кращих товарів України» проводиться відповідно до Указу Президента України від 23 лютого 2001 року № 113 «Про заходи щодо підвищення якості вітчизняної продукції», розпорядження Президента України від 14 жовтня 2004 року № 251/2004-рп «Про підтримку проведення Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України», постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2001 року № 1502 «Про щорічний Всеукраїнський конкурс якості» та Концепції державної політики у сфері управління якістю продукції (товарів, робіт, послуг), яка затверджена розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 серпня 2002 року № 447-р.

Організатором Конкурсу є Міністерство економічного розвитку і торгівлі України. Конкурс організовується з метою об'єднання зусиль, спрямованих на поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, сприяння впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління якістю та задоволенню потреб і очікувань споживачів.
Конкурс проводиться в три етапи: підготовчий, регіональний та загальнодержавний.
Краща продукція визначається (товари, роботи, послуги) за наступними номінаціями:
продукція;
роботи та послуги.
Участь у Конкурсі підприємств, організацій та установ усіх форм власності, які належним чином зареєстровані та мають виробничі потужності винятково на території України, здійснюється на добровільних засадах.
Для участі у Конкурсі підприємство подає заявку встановленого зразка до Регіональної конкурсної комісії (ДП «Тернопільстандартметрологія»).
Детальна інформація на http://tercsms.te.ua/konkurs