ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ

forum

Туристична галузь – це найкращий плацдарм для втілення євроінтеграційних стандартів розвитку та державного регулювання.
Українська туріндустрія сьогодні – це 80-100 тис. підприємств, установ та організацій різних форм власності, в яких працевлаштовано 1 млн. працездатного населення та які приймають і обслуговують щорічно 24 млн. іноземних туристів (згідно з даними ЮНВТО). Разом з тим, туристична індустрія в Україні сприймається стереотипно та шаблонно, як гуманітарний та дотаційний вид діяльності. При цьому, досвід передових туристичних країн світу демонструє, що за допомогою туріндустрії вирішується цілий ряд питань не тільки громадського, а й державного значення:

• розвиток внутрішнього туризму – єднає країну;
• за рахунок туристичних ресурсів формується інтерес у світі до країни;
• виручка від туристичного потоку – це потенційний споживчий ринок для українських товарів, який наразі так необхідний Україні тощо.
Представникам туристичної індустрії, готель’єрам, рестораторам, оздоровницям, екскурсоводам, туроператорам та турагенствам, музеям, заповідникам та іншим об’єктам показу, а також місцевому самоврядуванню і представникам Уряду пропонується зібратися 28.08.2014 у форматі Всеукраїнського Форуму Туристичної Індустрії для обговорення можливостей та перспектив галузі. Форум відбудеться у Міжнародному Виставковому центрі за адресою: м. Київ, Броварський пр-т, 15, пав. 3. Збір о 15.00, реєстрація о 14.00.
Детальніше http://novosti-turbiznesa.info/article/vseukrainskij_forum_turistichnoi_industrii.html