ПРОЕКТ «УКРАЇНСЬКИЙ ВІКЕНД» У ТЕРНОПОЛІ

open-

В рамках проекту «Український вікенд», 13 вересня об 11-00 в багатьох містах України одночасно розпочнеться «День безкоштовних екскурсій».
В рамках проекту «Український вікенд», 13 вересня об 11-00 в багатьох містах України одночасно розпочнеться «День безкоштовних екскурсій» з чарівною тематикою - «Місця, які виконують бажання». Найзаповітніші бажання сьогодення - мир та спокій, і ми прагнемо щоб вони найшвидше збулися.
Об’єднуючи навколо події Київ, Одесу, Запоріжжя, Чернігів, Вінницю, Тернопіль, Чернівці та Феодосію.
Професійні гіди з найкращих туристичних агенцій цих міст проводитимуть безкоштовні авторські екскурсії для усіх бажаючих. 13 вересня об 11:00 збираємося:
Київ – біля Золотих Воріт
Запоріжжя – біля пам’ятнику козаку Мамаю, о. Хортиця
Вінниця – біля входу в парк культури зі сторони “Книжки”
Чернігів – Драмтеатр на Красній Площі
Чернівці – Центральна площа, біля Ратуші
Тернопіль – Театральний майдан
Одеса – біля пам’ятника Дюку на Приморському бульварі
Феодосія – біля галереї Айвазовського
Щонайменше на годину екскурсанти забудуть про буденні справи і поринуть у світ історій та легенд свого міста, дізнаються про місця чудодійної сили, які здатні здійснити всі найзаповітніші бажання та мрії.
«День безкоштовних екскурсій», який відбувається вже втретє та інші заходи в рамках «Українського вікенду» проводяться щонайменше 1 раз на місяць в різних містах України. Кожного разу до проекту долучається все більше учасників - міст, екскурсоводів та відвідувачів. До попередньої акції долучилося близько 3 000 екскурсантів у більш ніж 10 містах України.
Проект «Український вікенд» створений за ініціативою Всеукраїнської громадської організації «Відкрий Україну», мета якої – розвиток та популяризація внутрішнього туризму в Україні.
Ми запрошуємо вас підтримати нашу ініціативу та, по можливості, поширити інформацію про «День безкоштовних екскурсій» у ваших медіа-каналах.
Запрошуємо усіх Тернополя та гостей міста долучитися до проекту у м. Тернополі. Нагадуємо, що у Тернополі 13 вересня об 11-00 на Театральному майдані розпочнеться «День безкоштовних екскурсій».