ПОЧИНАЄ РОБОТУ ГРОМАДСЬКА РАДА

Grom rada

Установчі збори Громадської ради при департаменті розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації заплановано провести цього року у жовтні.
Установчі збори Громадської ради при департаменті розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації відбудуться 22 жовтня 2014 року у Тернопільській обласній державній адміністрації (каб. 532).
Запрошуємо представників громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України, для подачі заявок для участі в установчих зборах з формування Громадської ради при департаменті розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації.
Початок зборів о 11.00, початок реєстрацій о 10.30 (при собі мати документ, що засвідчує особу або лист від інституту громадянського суспільства, що надає повноваження на участь в установчих зборах).
Довідково: До складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об'єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств та установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі – інститути громадянського суспільства). До складу Громадської ради може бути обрано не більш ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.
Членство в Громадській раді є індивідуальним.
Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства та засвідчена печаткою.
Заява має містити низку обов’язкових реквізитів, зокрема:
• повне найменування інституту громадянського суспільства (відповідно до реєстраційних документів);
• найменування ініціативної групи – отримувача заяви;
• прізвище, ім’я, по батькові та посаду особи, уповноваженої представляти інститут громадянського суспільства на установчих зборах;
• контактні дані інституту громадянського суспільства;
• дату складання заяви;
• підпис особи, що має право на вчинення дій від імені інституту громадянського суспільства;
• згоду інституту громадянського суспільства на оприлюднення поданої інформації.
Перелік належним чином засвідчених додатків до заяви:
• рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, засвідчене печаткою (у разі її наявності);
• біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства (у друкованому та електронному вигляді у форматі .doc);
• копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства (у тому числі перша сторінка Статуту організації);
• інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років (у друкованому та електронному вигляді у форматі .doc).
Представники суб’єктів громадянського суспільства, які не дотримались встановлених вимог щодо подання документів до участі в установчих зборах не допускаються, документи, надані суб’єктами громадянського суспільства для участі в установчих зборах, поверненню не підлягають.
Останній день прийому повних пакетів документів – 12 жовтня 2014 року включно. Документи приймаються в приміщенні Тернопільської обласної державної адміністрації, каб. 540, за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, з 08.00 до 17.00 години.