«УКРАЇНСЬКИЙ ВІКЕНД» ПО-ТЕРНОПІЛЬСЬКИ

UWЗа ініціативи управління розвитку туристичної інфраструктури в рамках заходів святкування міжнародного Дня туризму та Дня туризму в Україні та проекту «Український вікенд», 27 вересня о 12-00 у м. Тернополі туроператор "Оксамит-КЛ" запрошує на екскурсію рідним містом, яка знову відбудеться у форматі «День безкоштовних екскурсій».

В рамках заходів святкування міжнародного Дня туризму та Дня туризму в Україні та проекту «Український вікенд», 27 вересня о 12-00 туроператор "Оксамит-КЛ" запрошує на екскурсію рідним містом. «День безкоштовних екскурсій» з чарівною тематикою - «Місця, які виконують бажання» знову відбудеться у Тернополі. Найзаповітніші бажання сьогодення - мир та спокій, і ми прагнемо щоб вони найшвидше збулися.

Ідеєю свята є те, щоб професійні гіди з найкращих туристичних агенцій міст провели безкоштовні авторські екскурсії для усіх бажаючих.
«День безкоштовних екскурсій», який відбувається вже не вперше та інші заходи в рамках «Українського вікенду» проводяться в різних містах України. Кожного разу до проекту долучається все більше учасників - міст, екскурсоводів та відвідувачів.
Проект «Український вікенд» створений за ініціативою Всеукраїнської громадської організації «Відкрий Україну», мета якої – розвиток та популяризація внутрішнього туризму в Україні.
Ми запрошуємо вас підтримати нашу ініціативу та, по можливості, поширити інформацію про «День безкоштовних екскурсій» у ваших медіа-каналах.
Запрошуємо усіх Тернополя та гостей міста долучитися до проекту у м. Тернополі. Нагадуємо, що у Тернополі 27 вересня о 12-00 розпочнеться «День безкоштовних екскурсій». Збір бажаючих послухати історію та легенди про наш край проводиться біля готелю "Тернопіль".