«ТЕРНОПІЛЛЯ ТУРИСТИЧНЕ» ПОБУВАЛО НА «ТУР’ЄВРОЦЕНТР – ЗАКАРПАТТЯ 2014»

Zak2014

25 – 26 вересня 2014 року в м. Ужгород відбулась Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2014», на якій було представлено нові тенденції розвитку та актуальні можливості туристичної індустрії.


25 – 26 вересня 2014 року в м. Ужгород відбулась Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2014», на якій було представлено нові тенденції розвитку та актуальні можливості туристичної індустрії.
Серед восьми областей-учасниць виставки було і Тернопілля. Стараннями управління розвитку туристичної інфраструктури, на виставковій території «Тур’євроцентр – Закарпаття 2014» був презентований стенд «Тернопілля туристичне». Працівники управління, спільно з туроператором «Оксамит-КЛ» пропонували учасникам та гостям заходу матеріали про туристичний потенціал області у формі роздаткової поліграфії а також демонстрували туристичну карту області та світлини туристичних місць нашого краю. Найбільше цікавості, серед відвідувачів стенду, викликали матеріали про наші природні пам’ятки і печери зокрема. Усі дивувалися красотам підземного світу оглядаючи фото-путівник «Підземний дивосвіт».
У програмі самої ж виставки-ярмарку відбулося багато презентаційних заходів серед яких конференції та тренінги на теми, які відображають сьогодення галузі та її перспективи. Основною конференцією була «Сучасна проблематика розвитку туристично-рекреаційної галузі». Проводячи обговорення доповідей учасників заходу, усі погоджувались із тим, що зараз туризм залишається чи не єдиним суспільно-дієвим засобом об’єднання соціально цікавих ідей та планів. Важливим є те, що всі ідеї спрямовані на розвиток галузі і в найближчому майбутньому мають можливість перетворитися на реальні та цілком рентабельні туристичні продукти. Кожний доповідач звертав особливу увагу на промоційні заходи, які є підтримуючим фактором економіки будь-якого регіону.
Не менш цікавим заходом для учасників «Тур’євроцентр – Закарпаття 2014» було проведення організаторами заходу 27 вересня інформаційного туру найпопулярнішими туристичними об’єктами Закарпаття. До уваги оглядачам були запропоновані палаци та замки а також окремі заклади інфраструктури. Усі оглянуті об’єкти мають багату історію а також наповнені цікавими фактами щодо реконструкції та відновлення. Було доволі символічно відзначити Міжнародний день туризму та День туризму в Україні оглядом туристичних перлин, якими гордиться вся Україна.

Zak3.2014Zak2.2014