ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЕКОНОМІЧНОГО ТА ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

KyivНещодавно в Києві у Дипломатичній академії при Міністерстві закордонних справ України відбулася презентація економічного та інвестиційного потенціалу області.


Нещодавно в Києві у Дипломатичній академії при Міністерстві закордонних справ України відбулася презентація економічного та інвестиційного потенціалу області.
Максимальне залучення інвестицій та розширення партнерських зв’язків – один із пріоритетів у діяльності Тернопільської обласної державної адміністрації.
Участь у презентації взяли понад 100 представників іноземних дипломатичних установ та міжнародних організацій, акредитованих в Україні, партнерів і потенційних партнерів міжрегіонального співробітництва області.
Окремим стендом на заході було представлено туристичний потенціал Тернопільської області. Серед матеріалів, які пропонувалися учасникам презентації була друкована продукція та рекламні проспекти туристичних підприємств. Найбільшою популярністю, на стенді Тернопілля, користувалася двомовна туристична карта області.
На завершення заходу було підписано Угоду про співпрацю між Тернопільської обласною державною адміністрацією та Українським Національним комітетом Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) і Меморандум про співпрацю між Тернопільською обласною державною адміністрацією та Європейською Економічною Палатою Торгівлі, Комерції та Промисловості підписали під час презентації Тернопільської області, яка відбулася 8 жовтня у Дипломатичної академії при Міністерстві закордонних справ України в Києві.

Kyiv2Kyiv3Kyiv4Kyiv5Kyiv6Kyiv7