ТЕРНОПІЛЛЯ ПРЕДСТАВЛЕНЕ НА ЛЬВІВСЬКОМУ МІЖНАРОДНОМУ ФОРУМІ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ

lv 03615-17 жовтня 2014 року працівники управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської облдержадміністрації представили туристичні можливості регіону на міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності в м. Львів.

15-17 жовтня 2014 року працівники управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської облдержадміністрації представили туристичні можливості регіону на міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності в м. Львів.

Основною подією в рамках ділової програми для туристичного бізнесу було проведення регіонального круглого столу «Інновації та кращі рішення для активного туризму України, ініціатором проведення якого виступила українська асоціація активного та екологічного туризму і її голова добре відомий серед туристичної громадськості тернополянин Сергій Підмогильний.

Метою проведення заходу було представити кращі приклади комерційних, громадських, державних та приватних ініціатив у сегменті активного туризму західноукраїнського регіону, а також налагодити співпрацю між всіма зацікавленими у розвитку активних видів туризму. Активну участь у роботі круглого столу взяли представники області: туроператор «Оксамит-КЛ», команда«TURE» та база відпочинку «Над Стрипою».
В іншому заході Форуму - конференції «Таємниці готельного бізнесу» також були представники туристичної інфраструктури області: готельно-ресторанні комплекси «Сапсан» та «Глобус».
Учасникам та гостям міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності в м. Львів було запропоновано матеріали про туристичний потенціал області у формі роздаткової поліграфії загалом більше 1000 примірників друкованих матеріалів. Великою популярністю користувався стенд «Тернопільщина туристична» особливо серед відвідувачів форуму - представників Запорізької, Миколаївської, Сумської, Чернівецької, Закарпатської, Рівненської та Херсонської областей, з якими працівники управління розвитку туристичної інфраструктури обговорили широке коло питань налагодження партнерських стосунків. Ця тема була актуальною і під час ділових зустрічей з представниками туристичного бізнесу Словацької та Польської Республік.
«Про Тернопільщину повинні знати. Ми завжди беремо участь у виставкових заходах та будемо направляти максимальний ресурс на промоцію краю» - зазначив Назар Яворський, заступник директора департаменту – начальник управліня розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації.

lv 004lv 009lv 01020141016 155602lv 041lv 049