НАРАДА З ТУРОПЕРАТОРАМИ ОБЛАСТІ

1 019В управлінні розвитку туристичної інфраструктури відбулася нарада з туроператорами області щодо підготовки турів та екскурсій під назвою «Різдво на Тернопільщині».


В управлінні розвитку туристичної інфраструктури відбулася нарада з туроператорами області щодо підготовки турів та екскурсій під назвою «Різдво на Тернопільщині».
Туроператори області висловили своє бачення щодо використання різдвяних програм для залучення якомога більшої кількості туристів на Тернопілля. А також озвучили проблеми, що виникають в даний час при здійсненні туристичної діяльності.
Назар Яворський - начальник управління розвитку туристичної інфраструктури проаналізував стан розвитку туристичної індустрії області та висловив готовність надати всесторонню підтримку туристичному бізнесу у просуванні та популяризації можливостей Тернопільщини. З метою налагодження міжрегіонального співробітництва, ділових та партнерських зв’язків між туроператорами та представниками ділових кіл Тернопільщини та шести областей західного регіону України планується підписання угод про співробітництво у сфері туристично-рекреаційної галузі.
Першим кроком для промоції новорічних програм буде проведення інформаційно-ділової зустрічі з представниками туристичної сфери Херсонської області на початку грудня.
Проведення подібних зустрічей – це нагода обмінятися пропозиціями туроператорів щодо розроблених турів та екскурсійних програм обох регіонів.

1 0202 0012 003