ДІТИ З ХЕРСОНЩИНИ СВЯТКУЮТЬ РІЗДВЯНІ СВЯТА НА ТЕРНОПІЛЛІ

Herson Zarv

Дитячий творчий колектив Скадовського районного будинку культури впродовж чотирьох днів перебуватиме на Тернопіллі. Метою їх приїзду до нас є бажання познайомити тернополян з різдвяними пісенними та танцювальними традиціями свого краю.
Управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації відповідно до угоди про співробітництво у сфері туристично-рекреаційної галузі між департаментом розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської обласної державної адміністрації та управлінням туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації забезпечує реалізацію програми обміну дітей Тернопльщини та Херсонщини. Організацією прийому дитячої делегації займається туроператор «РІД-ТУР» (директор Романська І.Д.).
Для дітей з півдня України розроблена насичена та цікава програма.
В перший день програми дитяча делегація відвідала одну з святинь Тернопільщини - Марійський духовний центр в с.Зарваниця, ознайомилась з історією появи Чудотворного образу Зарваницької Божої Матері. Особливого враження на дітей справила Різдвяна шопка з фігурками, що рухаються, а також «жива» лісова шопка з оленятком, буйволами, вівцями та іншими тваринками.
Попереду дітей чекає ще багато цікавого, зокрема майстер-класи в Етно-майстерні «Коза-Дереза», екскурсія Тернополем, розважальна програма в ТРЦ «Подоляни», а також багато подорожей та приємних несподіванок.