ПІДПИСАНА УГОДА З ТНПУ ІМ. В.ГНАТЮКА

TNPU3

З метою плідної співпраці в галузі туризму між студентською молоддю та департаментом підписана угода між Тернопільським вищим навчальним закладом та структурним підрозділом облдержадміністрації.


Керуючись потребою у діловому співробітництві для вирішення актуальних питань науково-практичної підготовки фахівців та враховуючи необхідність інтеграції навчального процесу з практичною діяльністю, впровадження в навчальний процес сучасного досвіду роботи в ринкових умовах, забезпечення практичної підготовки студентів, 4 лютого 2015 року підписана угода про співпрацю між Тернопільським національним педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка та департаментом розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської обласної державної адміністрації.
Угоду підписали ректор ТНПУ ім. В.Гнатюка Володимир Кравець та директор департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської обласної державної адміністрації Василь Ясіновський.
На підписанні угоди були присутні декан географічного факультету Андрій Кузишин, завідувач кафедри географії України і туризму Ольга Заставецька, та заступник директора департаменту – начальник управління розвитку туристичної інфраструктури Назар Яворський.
Сторони зобов’язалися співпрацювати з метою налагодження ефективної співпраці, спрямованої на надання студентській молоді нових знань, умінь і навичок, стимулювання її до прикладних наукових досліджень, залучення студентів до туристичної діяльності при проходженні практики в туристичних фірмах області, проведенні екскурсій, семінарів, тренінгів, виставок.
«Відповідно до вимог часу, нашим першочерговим завданням є зміна підходів до розвитку туризму в регіоні. Саме науковці та студенти можуть дати поштовх бізнесу та владі новими ідеями та новими підходами. Ми створюємо майданчик для обговорення та втілення цих ідей з метою виходу на новий якісний рівень розвитку туристичної індустрії області.» - зазначив заступник директора департаменту – начальник управління розвитку туристичної інфраструктури Назар Яворський.

TNPUTNPU2TNPU4TNPU5TNPU7TNPU8