ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ ВІДПОЧИНОК З SUZUKI GRAND VITARA НА ТЕРНОПІЛЛІ

20150404-IMG 6102-

За сприяння управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації на Тернопільщині відбувся перший етап проекту «Екстремальний відпочинок з Suzuki Grand Vitara» від журналу «АвтоМир».


Три дні з 2 по 4 квітня головний редактор журналу «АвтоМир» Виталій Новак та бренд менеджер ДП «Бурда-Україна» Вікторія Яскевич за кермом автомобіля Suzuki Grand Vitara тестували туристичні об’єкти Тернопільської області. Оглядини туристичних принад Тернопілля проводилось в рамках реалізації проекту «Екстремальний відпочинок з Suzuki Grand Vitara» у якому переміг тур вихідного дня по Тернопільській області. Запропонував маршрут головний спеціаліст управління розвитку туристичної інфраструктури Ростислав Яцків, який включив пам’ятки архітектури, природні красоти, печери та ознайомлення із інфраструктурою області.
У перший день, подолавши вершину Замкової гори у м. Кременці гості пообідали у центрі дозвілля «Панорама» та вирушили до Тернополя, по дорозі відвідали палац Байди Вишнівецького. У Тернополі учасники проекту познайомились із найколоритнішими місцевими закладами: «Ковчег», «Старий млин» та «Бункермуз». На нічліг гості зупинилися у готельно-розважальному комплексі «Алігатор».
Другий день розпочався із прямого ефіру у програмі «Ранок з ТТБ». Розповівши історію конкурсу та маршрут Віталій Новак з командою одразу вирушили в дорогу, 125 км і ось вона – печера «Вертеба». Екскурсійний супровід у підземному музеї Трипілля здійснив старший науковий працівник Борщівського обласного краєзнавчого музею Олександр Дудар, і хоч у печері було тепло на поверхні вирувала негода, яка змусила подорожуючих внести корективи у маршрут, адже програмою передбачалась фото сесія на кожній стоянці. Нічліг організували на базі «Над Стрипою».
Третій день подорожі розпочався із оглядин сервісного закладу «Мішин-Сіті», що у селі Добровляни Заліщицького р-ну, далі учасники туру вирушили до урочища «Червоне». Саме тут у всій красі показав себе автомобіль Suzuki Grand Vitara. Команді вдалося з’їхати на дно каньйону здійснити тест-драйв позашляхових можливостей автомобіля та провести чудову фото сесію на фоні Джуринського водопаду. Дорога до Тернополя була спокійною, посмакувавши страви національної кухні у відпочинковому комплексі «Чумацький Шлях» Віталій Новак та Вікторія Яскевич подякували за представлені атракції нашого краю та вирушили до Києва. Вже 17 квітня цього року ми очікуємо на статтю, яка вийде у журналі «АвтоМир» про перший етап проекту «Екстремальний відпочинок з Suzuki Grand Vitara», і яка буде присвячена пригодам на Тернопіллі.

DSC 0522DSCN4418DSC 0606DSC 0656DSC 0049DSC 0071