ДНІ ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ

S 009Відділення економіки та туризму Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола з 6 по 10 квітня 2015 року організовує для своїх студентів дні професійного зростання.


У вівторок 7 квітня цього року відбулася зустріч із провідними фахівцями туристичної галузі. На зустріч , для спілкування із слухачами був запрошений начальник управління розвитку туристичної інфраструктури Департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації Назар Яворський. У своєму виступі він звернув увагу студентів на те, що вони повинні працювати у напрямку самовдосконалення, опираючись на досвід передових країн. «Ви повинні покладатися на своє неординарне та незаангажоване бачення і створювати новий туристичний продукт, наповнюючи його якісним сервісом. Ваше завдання внести новизну у розвиток туристичної галузі» - сказав він. Окрім рекомендацій по туристичній діяльності начальник управління запропонував слухачам переглянути презентацію про оновлений туристичний логотип області. Розповів про символіку лого та його значення.
На завершення виступу Назар Яворський подарував учасникам зустрічі взірці нової друкованої продукції, для ознайомлення та опрацювання.

S 011S 010S 013