ТЕРНОПІЛЛЯ ПРЕДСТАВЛЕНЕ НА ІІ ТАВРІЙСЬКОМУ ТУРИСТИЧНОМУ КОНГРЕСІ

h1

ІІ Таврійський Туристичний Конгрес провели з 14 по 16 травня 2015 року туристичний актив Херсонської області. Набиратися досвіду та розглянути можливості співпраці між приморською областю та нашим краєм, реалізовуючи завдання угоди про співпрацю між структурними підрозділами розвитку туризму наших регіонів, відправилися працівники департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації.


Основні події Туристичного Конгресу відбувалися у Новій Каховці на базі готельно-розважального комплексу "Premier". Серед 150 учасників присутні представники Тернопільської області у складі делегації: Назар Яворський - начальник управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму ОДА, головні спеціалісти відділу промоції та організації туристичної діяльності управління Богдан Муха і Ростислав Яцків та менеджер відпочинкового комплексу "Мішин-Сіті" із Заліщицького р-ну.
Три дні конгресу були цікаві та насичені. Серед виступаючих хочеться відзначити: Дмитра Шоломко - генерального директора компанії "Google Україна", Івана Ліптугу - радника з питань туризму Міністра економічного розвитку та торгівлі України, Андрія Стефановича - заступника голови правління ГО «Асоціація індустрії гостинності України», Сергія Підмогильного - голову асоціації екологічно та активного туризму в Україні.
Після виступів проводилась робота у секціях. Найцікавішими для опрацювання були теми «Маркетинг та просування території» а також «Можливості та перспективи ділового та івент-туризму».
На одному із пленарних засідань Назар Яворський провів презентацію туристичного потенціалу та турпродукту області. На закінчення виступу він висловив твердження, що Україна має величезний потенціал і ми повинні зробити рестарт внутрішнього туризму і Тернопільська область є дуже цікавою для відвідин іноземців у туристичному та інвестиційному напрямках. Додатково були представлені наші нові видання: двомовна туристична карта Тернопілля а також сакральне надбання у довіднику "Чудотворні ікони Тернопілля".
Усі три дні пройшли у тісній та міжнародній співпраці адже участь у ІІ Таврійському Туристичному Конгресі взяли і представники Грузії. Вони ділилися досвідом відродження та реформ туристичної галузі на прикладі своєї держави.
Учасникам також було запропоновано оглянути вдало реалізовані програми та проекти Херсонської області такі як: екопроект «Зелені хутора Таврії», де вперше проводився культурно-мистецький Таврійський фестиваль, база зеленого туризму «Чайка», заміський центр «Чайна тишина» та інші.
Такі заходи, на які запрошуються передові люди галузі а також спеціалісти менеджменту та маркетингу потрібні для вироблення спільних програм і проектів, і в першу чергу для вдалого розвитку галузі.

h2h3h4