В ГОСТІ ДО УКРАЇНЦІВ. НАШ ПІДСУМОК

11330045 1646117155621747_6598653669305647083_nВпродовж двох днів, 30-31 травня, на території Київського Ботанічного саду ім.Фоміна відбувся І Всеукраїнський туристичний фестиваль "У гості до українців", метою якого було презентація туристичного потенціалу областей України з урахуванням їх специфіки, культури, особливостей, природного багатства та іншого надбання.

Впродовж 30-31 травня, на території столичного Ботанічного саду ім.Фоміна відбувся І Всеукраїнський туристичний фестиваль "У гості до українців".
Головна ідея - зближення й об'єднання українців через підвищення культури подорожі країною та знайомства з культурою, побутом та стилем життя різних регіонів.

Захід відвідали як делегації, до складу яких увійшли представники місцевих органів влади, громадських об’єднань, туристичних агентств, локальних ЗМІ, колективів, виробників продуктів харчування, так і окремо взяті суб'єкти вітчизняного туристичного бізнесу.
Серед багатьох учасників турфесту окремим і найбільшим стендом був представлений туристичний потенціал Тернопільської області. До складу учасників від Тернопілля увійшли представники управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації, туроператор «Аура Плюс» та майстри народного промислу Лариса та Вікторія Грінкевичі.

Цього року, на виставкових заходах столиці ми вже вдруге представили діючі туристичні проекти нашого Тернопілля – сказав начальник управління розвитку туристичної інфраструктури – заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації Назар Яворський – проте ми і надалі будемо брати участь у схожих туристичних заходах, щоб показати нові та прорекламувати вже знані в Україні туристичні атракції нашого краю.

На стенд «Тернопілля туристичне» впродовж двох днів завітало близько 2000 відвідувачів, які активно цікавилися туристичним багацтвом нашого краю та охоче розпитували про заходи у нашій області. Саме в участі у турфесті відбулась перша промоція кулінарного фестивалю «Галицька Дефіляда», проведення якого заплановано у Тернополі на 10-12 липня 2015 року.
«Ми радо запрошуємо усіх активних та пасивних туристів до Тернопілля, адже наш край має будь-які варіанти відпочинку, головне щоб було бажання» - зазначив Назар Яворський
Супроводжувала дводенне дійство концертна програма, яку вели шоумен та актор Олександр Бондарук, керівник Асоціації творчих людей "Time of changes", заступник керівника ГО "Офіцерський корпус", переможець 5-ого тижня проекту "Х-Фактор" он-лайн Юлія Бартенєва; Антон Полоз та Поліна Ногай.
Партнерами заходу виступили: Консорціум "Київ туристичний", Школа англійської мови Flash, ресторан національної кухні "Корчма "Тарас Бульба", Студія дизайну Ренаур'Т.
Інформаційні партнери: Перший українодівочий сайт гарного настрою "Каралєвна", портал "Турінформ Закарпаття", BlaBlaCar, Local History Ukraine, Skrynya.ua, UAModna, весільний інтернет-портал Wedding.ua, журнал "Професор Крейд".
Ми надіємося, що у наступному 2016 році ми знову зустрінемось із чарівними організаторами ІІ Всеукраїнського турфесту «В гості до Українців» Жанною Кобилінською та Ольгою Тарасенко.

11070753 1646117168955079_134706893886847748_ng 001g 006