НАГОРОДЖЕНІ ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ «ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ ТЕРНОПІЛЛЯ»

GrВ області налічується п’ять навчальних закладів, які спеціалізуються у підготовці фахівців у галузі туризму. Для покращення практичних навиків молодих спеціалістів управління розвитку туристичної інфраструктури Департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації організувало конкурс на кращий туристичний продукт «Відкрий для себе Тернопілля».


Конкурс на кращий туристичний продукт «Відкрий для себе Тернопілля» відбувся 11 червня 2015 року а вже 16 червня 2015 року в приміщенні облдержадміністрації проводилось урочисте нагородження всіх учасників. У конкурсі взяли участь студенти та учні навчальних закладів області: ТНЕУ, ТНПУ ім. В.Гнатюка, Галицького коледжу ім. В. Чорновола, ТВПУ сфери послуг та туризму, що здобувають фахову туристичну освіту. Назар Яворський- заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму-начальник управління туристичної інфраструктури подякував студентам за якісно виконані та представлені тури. «Ці проекти – це перші ваші професійні кроки до успіху. Коли ми ставили перед вами це завдання то прагнули привити почуття поваги та любові до рідного краю, його історії, культури, природи, звичаїв і традицій, розширити світогляд, збагатити творче мислення» - сказав він, а також наголосив, що всі роботи заслуговують уваги та подальшого втілення у життя. За підсумками засідання організаційного комітету вирішено оголосити подяку за активну участь у конкурсі:
Довгань Христині та Бобенко Марії за підготовку проекту «Бережанський рай»; Махіброді Вірі за створення гастрономічної програми «Креатив мовою ресторатора»; Мілусі Ігорю, який розробив піший екологічний тур «Таємничими стежками Медоборів»; Клачинському Віктору за його велосипедний спелеотур «У пошуках Підземних таємниць Поділля»; та Звір Оксані за велосипедний тур «Дорогами Волині».
За підсумками обговорення членами організаційного комітету, куди увійшли представники туроператорів, рестораторів та громадськості області, було вирішено Нагородити дипломами за кращий туристичний продукт наступних учасників:
Уляну Гавраду з проектом «Файні Тернопільські ночі» у номінації культурно – пізнавальний туризм; Христину Байдак з ідеєю «Романтичний Weekend на Галичині» у номінації подієвий туризм; Мар’яну Баньківську з програмою «Кличуть гори Медобори» у номінації спортивно- оздоровчий туризм; Наталю Бородай та Наталю Тавс за спільний проект «Загадкові місця Галицької магії» у номінації релігійний туризм; Ларису Сеник за підготовку ідеї з організації та проведення сільського зеленого відпочинку у приватній садибі «Затишок» у номінації екологічний туризм.
Членами оргкомітету конкурсу вирішено вручити позаконкурсову нагороду Вікторії Стешин за створення найкреативнішого проекту з назвою «Княжі вихідні».
Окрім офіційних нагород були також заохочувальні призи від меценатів конкурсу.
Марічка Юрчак - представник проекту «Коza - play» нагородила всіх учасників конкурсу особистими запрошеннями на безкоштовну поїздку в м. Бережани на святкування Дня міста, з метою практичного застосування атракційних прийомів під час проведення екскурсій та туристичних програм.
Людмила Крамар - заступник директора приватного підприємства “Оксамит-КЛ” нагородила Вікторію Стешин сертифікатом на безкоштовну участь у сплаві р. Дністер.
Назар Яворський- заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму-начальник управління туристичної інфраструктури, підвів підсумки та подякував всім за плідну співпрацю. І на завершення сказав: «Сьогодні дуже важливо проводити такі конкурси та залучати молодь до співпраці з фахівцями туристичного бізнесу та влади. Ми завжди відкриті для нових ідей та готові іти на зустріч, адже конкурс це лише початок взаємодії молодого покоління та метрів туристичного бізнесу для розробки спільних цікавих проектів та перспектив з працевлаштування у майбутньому».

s 008s 011s 015