ПРОМОЦІЯ ТЕРНОПІЛЛЯ

posterНа виконання доручення голови обласної державної адміністрації Степана Барни департамент розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації підготовив ескізи постерів для біг-бордів і забезпечив їх виготовлення для розміщення на території області та за її межами.


Уся промоційна серія розроблена під салоганом «Тернопілля – духовний центр України».
Дія акції спрямована на популяризацію туристичних об’єктів серед жителів області а також пропагування туристичного потенціалу Тернопілля на теренах інших областей. Розміщення постерів на рекламних площинах Львівської, Рівненської, Івано-Франківської, Хмельницької та Чернівецької областей стало можливим завдяки підписанню угод між департаментом розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської облдержадміністрації та структурними підрозділами з туризму сусідніх областей.
«Ми переконані, що туристам цікаві наші туристичні об’єкти і тому збільшуємо кількість візуальних інформаційних матеріалів» - зауважив Назар Яворский заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації.