ЗАПЛАНОВАНО ПРОВЕСТИ ТУРИСТИЧНУ КОНФЕРЕНЦІЮ

 009

Відповідно до розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 17.08.2015 року в області з 15 по 17 жовтня 2015 року заплановано провести Міжнародну наукову конференцію на тему: „Сучасні особливості формування і управління інноваційним потенціалом регіонального розвитку туризму та рекреації із залученням молодіжного реcурсу”


27 серпня 2015 року відбулося перше засідання організаційного комітету при департаменті розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації з питань проведення Міжнародної наукової конференції в м. Тернопіль. Тема майбутньої конференції: „Сучасні особливості формування і управління інноваційним потенціалом регіонального розвитку туризму та рекреації із залученням молодіжного реcурсу”
На зібрання були запрошені представники структурних підрозділів облдержадміністрації, міської ради та Тернопільського національного технічного університету.
Конференцію заплановано провести на науковій базі технічного університету, адже цей ВУЗ має профільні факультети, які навчають майбутніх спеціалістів галузей дотичних до туризму.
Із вступним словом до учасників звернувся Василь Ясіновський директор департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації, який представив членам організаційного комітету розпорядження голови обласної державної адміністрації “Про проведення Міжнародної наукової конференції в м. Тернопіль”.
Заступник начальника управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму обласної державної адміністрації Леся Серетна, ознайомила членів організаційного комітету із розробленими заходами з підготовки та проведення Міжнародної наукової конференції.
На засіданні комітету було обговорено ряд організаційних питань та прийнято концепцію щодо підготовки та проведення запланованого заходу.
«Ми плідно працюємо над формуванням позитивного іміджу нашої області і проведення конференції буде ще одним вагомим внеском у нашу роботу» - сказав на завершення зустрічі Василь Ясіновський.

 007 010 002