РОЗРОБКА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

P9023091Відповідно до розпорядження голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни від 28 серпня 2015 року №535 – од «Про розроблення Стратегії розвитку туризму в Тернопільській області на 2016-2020 роки» департаментом розвитку інфраструктури транспорту та туризму спільно з Тернопільським національним економічним університетом було створено робочу групу та дорадчий комітет по розробці Стратегії розвитку туризму в Тернопільській області на 2016-2020 роки.

2 вересня 2015 року у приміщенні Тернопільського національного економічного університету відбулося перше засідання робочої групи по розробці Стратегії розвитку туризму Тернопільської області на 2016-2020 роки. До складу робочої групи увійшли представники структурних підрозділів облдержадміністрації, професорський склад навчальних закладів ТНЕУ, ТНПУ ім. В.Гнатюка, ТНТУ ім. Пулюя, науковці та фахівці туристичної галузі, представник Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Тернопільській області.
Леся Серетна - заступник начальника управління розвитку туристичної інфраструктури - начальник відділу досліджень та розвитку туристичної індустрії департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму наголосила: «Завдання, яке стоїть перед нами, правильно та професійно підійти до опрацювання розробки Стратегії розвитку туризму в Тернопільській області на 2016-2020 роки, зокрема, аналітичної та діагностичної частини. Лише розробивши Стратегію та взявши її за основу ми зможемо розпочати написання «Програми розвитку туризму у Тернопільській області» на наступні роки, яка представить потужний туристичний потенціал Тернопільської області».
Василь Брич - проректор з навчально-педагогічної роботи Тернопільського національного економічного університету запевнив, що для роботи буде виділено спеціальний кабінет та комп’ютер, доступ до якого буде вільний в любий час. «Ми створимо усі необхідні умови для роботи та виконаємо поставлені перед нами завдання у зазначені терміни», наголосив він.
Члени робочої групи обговорили поставлені перед ними завдання, поділилися своїми ідеями та домовились зустрітись у скорому часі для представлення своїх напрацювань та обговорення подальших дій.

P9023094P9023096