ФЕСТИВАЛЬ РЕТРО-АВТОМОБІЛІВ «ЗОЛОТА ПІДКОВА»

RetroВперше в історії Тернопільської області 26-27 вересня у файному місті Тернопіль відбудеться Міжнародний фестиваль ретро-автомобілів «Золота підкова».


Ініціативу представників Львівського авто – фан-клубу "ЗАЗ-Козак" підтримав відомий тернопільський підприємець і громадський діяч Тарас Демкура, який упродовж тривалого часу реалізовує проекти щодо популяризації туристичного потенціалу Тернопілля.
Генеральними спонсорами заходу виступили готельний комплекс міста Трускавця "Шалє Грааль"та торгово-відпочинковий центр «Атріум», який в рамках фестивалю святкуватиме п’ятиріччя з дня заснування, партнерами -Микулинецький ресторан "Бровар",бренд "XS"від "Амвей", взуттєва фабрика "Територія взуття, гуртовня"Аскор",завод міста Суми "Горобина". Автопробіг відбудеться за підтримки Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільської обласної ради та Тернопільської міської ради.
Діяльність подібних ретро-клубів дає можливість зберегти унікальні автомобілі на території України, додати туристичної привабливості тому чи іншому місту, зазначає пан Демкура. Учасники фестивалю «Золота підкова» серед яких - українці, гості з Польщі, Білорусії та Прибалтики мають об’їхати відомі історико-архітектурні об’єкти нашого краю. Автопробіг «Золота підкова» між Тернополем, Збаражем, Вишнівцем та Кременцем стартує у суботу, 26 вересня, в 10:00 з Театральної площі Тернополя і орієнтовно в 11:00 кортеж буде у Збаражі. У 13:00 плануємо бути у Вишневецькому замку, а в 15:00 - в Кременці, біля місцевої адміністрації, - розповідає тернопільський підприємець і співорганізатор свята Тарас Демкура. У неділю, 27 вересня, о 10.00 розпочнеться фестиваль ретро-костюмів на Театральній площі в Тернополі. Жителі міста матимуть змогу побачити унікальні взірці авто, зробити на згадку світлину та взяти участь у конкурсі ретро – костюмів. Організатори обіцяють призи та нагороди за кращий костюм, окрему номінацію планують для місцевий швачок. В плані фестивалю провести справжній показ мод щоб побачити таланти місцевих майстринь. В рамках фестивалю також пройде доброчинна акція на підтримку дітей, що перебувають в дитячих будинках. Пропонуємо бізнесменам та меценатам долучитися до цієі акції та прийняти активну участь в організаціі фестивалю та автопробігу.
Заходи, які несуть в собі цікаву ідею, вирізняються на фоні інших ексклюзивністю та неординарністю завжди привертали увагу людей і ставали улюбленими серед населення, отож фестиваль ретро - автомобілів на Тернопіллі планують зробити регулярним дійством. Контактна інформація за телефоном +380503773721 та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Запрошуємо всіх бажаючих на шосте «Міжнародне Туристичне Ралі старожитніх автомобілів 2015» у місто Тернопіль.